Albert Einstein

Onderwijs gaat niet over het leren van feiten, maar het 
trainen van de geest om te denken.

Juf Elke

Mijn naam is Elke Roubben.
Op 10 juli word ik al 44 jaar (help) !
In mijn vrije tijd ga ik graag eens wandelen of joggen met vriendinnen. Elke woensdagavond sta ik in de potten te roeren op de kookles. Koken en bakken doe ik dan ook enorm graag. Ervan smullen zelfs nog liever!
 
Ik ben gehuwd met Tom. Samen hebben wij twee kinderen: Nore en Mare.
Als gezin trekken wij regelmatig naar de Belgische kust om er heerlijk uit te waaien in de duinen of op het strand. Qualitytime met mijn gezin staat hoog op mijn prioriteitenlijst!
 
Juf zijn is mijn droomjob! Ik hou van het dagelijkse contact met de kinderen. De oogjes die glinsteren wanneer ze me dingen komen vertellen of wanneer ze in opperste concentratie naar mijn uitleg luisteren, daar doe ik het voor!
Ik ben er fier op dat ik mag bijdragen aan hun ontwikkeling. Het is prachtig om hen te zien starten als 2,5-jarige en jaar na jaar te zien evolueren. 
Als juf van de derde graad heb ik dan ook het voorrecht om samen met hen hun lagereschooltijd af te sluiten.  

Juf Eline

Hallo, ik ben Eline Peeters. Ik ben juf van het 3de leerjaar en ondersteun daarnaast ook in de eerste en derde graad.

Ik woon in het gezellige Hoeselt, waar ik graag ga wandelen met zonsondergang. Daarnaast probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik hou er van om nieuwe culturen en plekken te ontdekken. Zo heb ik zelfs al voor enkele maanden mogen lesgeven in Suriname. In de vakanties besteed ik veel tijd met mijn vrienden en schuim ik met hun de leukste festivalletjes af.

Juf zijn is mijn droomjob omdat ik het geweldig vind om elke dag met kinderen te werken. De kinderen leren mij om op een andere en soms verrassende manier naar het leven te kijken. Daarnaast geniet ik ervan om de kinderen te zien groeien op hun eigen manier. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik mijn leerlingen zie stralen. Ook de band die je opbouwt met kinderen is onbeschrijflijk. Het zijn de dagdagelijkse momenten met hen die mij gelukkig maken: leuke babbels, flauwe mopjes en dikke knuffels.